Forside / Nyheder / Nyt værktøj til at skabe informationsgrafik i InDesign

Nyt værktøj til at skabe informationsgrafik i InDesign

Danske Cacidi, som er kendt for at udvikle automatiseringsmoduler til Adobe InDesign, introducerer et nyt værktøj til at skabe og redigere skemaer og grafer i InDesign.

Cacidi Charts CC er et plug-in som giver mulighed for at skabe både kreative og informative grafer og skemaer i InDesign baseret på data som enten skrives direkte ind i paletten eller hentes ind via en csv-fil. Der er et stort udvalg af grafikmuligheder og et ligeledes stort antal muligheder for at justere afstande, størrelser, transparens m.m. for at få den ønskede effekt. Enhver justering kan umiddelbart ses på grafen og kan derfor hurtigt tilrettes.

Grafer i Cacici Chart CC

  • Pie Chart
  • Column Chart
  • Bar Chart
  • Stacked Column Chart
  • Area Chart
  • Line Scatter Chart

 

Cacidi Charts CC opdatere øjeblikkeligt ændringer i såvel indstillinger og data som design. En ændring i en af parametrene vil øjeblikkeligt afspejle sig i grafikken. Ændringer af fx størrelsen på grafikken vil øjeblikkeligt blive beregnet og en ny version med proportionelt tilpassede streger vil blive vist.

Automatisk fremstilling af infografik kan udføres ved anvendelse af Cacidi Extreme CC eller Cacidi LiveMerge CC. For begge gælder det, at grafikken bliver en del af en snippet og at data kan flyde direkte ind i grafen. Der er 100% support for Javascript, Applescript og Visual Basic.

Cacidi inviterer dig til at blive en del af beta-fasen som løber frem til slutningen af august.
Du kan downloade programpakken her.
Og aktivere programmet ved at anvende serienummeret: 100-73-47-72.
Licensen udløber med udgangen af august.

Indtastningsmodulet ExcelKeyIn.

 

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.