Forside / Nyheder / Fuldautomatisk bogproduktion i helt små oplag
Administrerende direktør Andy Cork (tv) og Ian Clarke, Sales Manager hos Muller Martini UK, er overbeviste om, at Vareo perfect binder er en ideel løsning til små oplag.

Fuldautomatisk bogproduktion i helt små oplag

For firmaet Printondemand, som leverer online-trykordre over hele verden, hører lagerføring fortiden til. Med en Vareo indbindingsmaskine og en InfiniTrim trekant-trimmer fra Müller Martini har de gjort 100% automatiseret efterbehandling mulig.

Virksomheden, som er beliggende i Cambridgeshire i England, fik installationen i juni i år og den har allerede vist sig uundværlig i produktionen af softcover-bøger.

– En one-touch løsning mellem indbinding og trim er helt essentielt for vores produktion af de helt små serier, udtaler stifteren af printondemand, Andy Cork. De har opbygget deres eget web-to-print system, hvor forlagene og selvudgivere kan uploade deres udgivelser. Ordrene processes i et in-line workflow, der starter med digitaltryk og slutter med trimning af bogen.

Kunderne lagrer selv deres udgivelser i Printondemands ”boghylde” og kan til enhver tid rette og/eller genbestille eksemplarer til levering inden for mellem 24 og 48 timer. Hvis bøgerne skal have specialomslag eller skal indpakkes i folie tager det lidt længere tid.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.