Forside / Nyheder / Ledelse / Nonbye styrker indsatsen i Sverige
Marcus Nydén (tv) og Direktør Lars Nonbye.

Nonbye styrker indsatsen i Sverige

Det er ikke nyt, at Nonbye går ind på det svenske marked. Der har de allerede været i syv år, og de har opnået et godt navn og en position med stærke kunderelationer.

– Vi står bag visuelt stærke løsninger i høj kvalitet på det svenske marked til virksomheder som Arla og Tulip, udtaler Nonbye’s adm. direktør Lars Nonbye.

Nu styrkes den position i et set-up, hvor Marcus Nydén skal stå i spidsen. Han har 17 års brancheerfaring fra bl.a. Systemtext, GigantPrint og Spandex.

Omsætningsmålet i det nye svenske set-up, der har til huse i Malmö, er en omsætning på 50 mio. SEK inden for de kommende år.

– Vi har et rigtig godt udgangspunkt og tilfører nye stærke ressourcer. Nu handler det primært om, at vi skal øge kendskabet til alle vores kompetencer på markedet, hvilket vi arbejder målrettet med, slutter Lars Nonbye.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.