Forside / Nyheder / Ledelse / Nye ansigter på ledelsesniveau i Horizon

Nye ansigter på ledelsesniveau i Horizon

Horizon er en japansk virksomhed. Den europæiske del af forretningen sker med udgangspunkt i tyske Horizon, hvor de Rainer Börgerding, ser har været direktør de seneste 13 år, afløses af Norbert Wienck.

Og som ansvarlig for salgssiden bliver det svenske Paul Jakobson, der skal lede slagets gang.

Paul Jakobson har samarbejdet med Horizon i mere end 30 år. Blandt andet har han været Horizons repræsentant i Skandinavien i 20 år, og derefter som salgs- og marketingrådgiver for Horizons europæiske virksomhedspartnere. Ikke mindst har Paul Jakobson spillet en afgørende rolle i forhold til Horizons skarpe fokus det seneste års tid for at styrke deres position på det skandinaviske marked.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.