Forside / Nyheder / Søren Gaardboe ny president i Papyrus

Søren Gaardboe ny president i Papyrus

OptiGroup AB udnævner ny COO og president for Papyrus.
Søren Gaardboe er udnævnt til chief operating officer i OptiGroup AB, der en europæisk B2B-distributør med virksomheder inden for Facility Solutions, Packaging & Safety Solutions, Printing & Creative Solutions og Reseller Solutions med en nettoomsætning på 1,5 mia. EUR i 2016. Samtidig er Søren udnævnt til president i Papyrus, én af OptiGroups virksomheder der er repræsenteret i 19 europæiske lande. Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og HD fra Copenhagen Business School. Han har været ansat i Papyrus siden 2006, hvor han siden 2016 har haft titel af chief operating officer i Papyrus.

Søren Gaardboe er udnævnt til COO i OptiGroup og president i Papyrus.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.