Forside / Nyheder / Marked / 70 procent større fagmesse

70 procent større fagmesse

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Der er mange positive tegn og tendenser fra markedet. Der meldes næsten overalt om travlhed, og mande steder søges der også – næsten med lys og lygte – efter personale. Forhåbentlig bliver den flaskehals ikke alt for snæver.

De positive tendenser ses også i forhold til dette års Sign, Print & Pack i Odense Congress Center den 20. og 21. september. Messen er 70 procent større end sidste gang, den blev afholdt i 2015.

– Og noget af det bedste er, at alle udstillere er så positive, der bliver sat alle sejl til. Så de besøgende får ikke bare mulighed for at se nye muligheder og studere de teknologiske nyheder – inklusiv en robot. Der bliver også rent visuelt meget spændende at se på, lyder det fra messearrangøren.


Janne Høgshøjs ”tryksagsudstilling” som arrangeres i samarbejde med Grafisk Finish bliver som altid et besøg værd i sig selv. I år er der yderligere også en udstilling med eksempler på emballage.

Og der er flere konkurrencer, både på standene, hvor flere af udstillerne udlover flotte præmier, somf x iPads. Men der er også de mere alvorlige konkurrencer i form af Danmarksmesterskaber.

Danmarks bedste ”wrapper” skal kåres, og mesteren i Hexis The Battle, skal findes. Og vi skal i år også have kåret Danmarks bedst skiltetekniker-elev.

Og så skal der naturligvis netværkes. Sign, Print & Pack er stedet, hvor du vil møde både leverandører, nye og gamle kolleger. Har du ikke allerede bestilt din adgangsbillet, så er det nu, du skal gøre det på http://signprintogpack.dk. Det er gratis!

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.