Forside / Nyheder / Marked / Canon bliver eneforhandler af Pressero web-2-print – og de første løsninger er installeret

Canon bliver eneforhandler af Pressero web-2-print – og de første løsninger er installeret

Presseros online webshop-løsning er udviklet af Aleyant. Det er en cloudbaseret brugervenlig løsning, som kan tilpasset brugerne.

– Vi ser Pressero som værende et oplagt valg, når det gælder web-2-print frontend, om man er en grafisk virksomhed, der ønsker at have en profil mod deres kunder og ikke mindst ønsker en dybere integration og tilknytning mod deres vigtigste kunder igennem en customeriseret web-frontend, som er skræddersyet til deres opgaver og med deres priser, fortæller Hans Dalmeijer, Pro Print Product Marketing Manager hos Canon Danmark.

Pressero matcher endvidere til mange interne trykkeriers behov over for både interne og evt. eksterne kunder.

Canon tilbyder forskellige former for automatiseringsmuligheder for at tage vare om de mange nye opgaver, de forudser, der vil komme ind. Og løsningen kan skaleres så den passer til både en enkeltmandsvirksomhed og op til de største grafiske virksomheder.

– Vi ser et stigende behov fra markedet fra både den grafiske branche som fra interne trykkerier. Der er allerede mange spillere på markedet, men vi føler, at vi kan tilbyde et alternativ både igennem et fantastisk produkt og ikke mindst igennem den service og rådgivning som Canon kan tilbyde, uddyber Hans Dalmeijer.

Valget af Pressero skyldes, at Canon så det som et gennemtestet system, der allerede har succes på andre markeder, og så leveres det med dansk interface, Løsningen er fuldt integrerbar med Canons øvrige løsninger og kan også integreres med fx Canons PRISMA-produkter samt med andre producenters systemer.

– Brugervenlighed er en af Presseros mærkesager. Med den fuldt skræddersyede front-end kan den enkelte virksomhed sammensætte præcis den webshop, de vil have, som passer lige til deres slutbruger. Pressero kan endda skræddersyes helt ned til den enkelte bruger, som med login får adgang til sin helt personlige webshop, med unikke priser, layout og produkter, fortæller Hans Dalmeijer.

De første danske Pressero-ordrer er allerede tegnet, og er snart klar til at gå live.

– Det beviser behovet for en professionel, fleksibel og cloudbaseret web-2-print-løsning, slutter Benny Duus, softwareansvarlig for Canons Pro Print.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.

1 kommentar

  1. Dejligt at se at Pressero får en forhåbentlig seriøs repræsentation i Danmark. Vi har jo selv forhandlet OnPrintShop i mange år og når jeg har været på messer synes jeg helt uden sammenligning at Pressero er det eneste seriøse alternativ til OnPrintShop. De har størrelsen, organisation og idéerne til at rulle det ud – så spørgsmålet er naturligvis om Canon kan – eller om det er med software hos dem, som hos så mange andre printerleverandører – noget der bare landet som en del af en leasingaftale 🙂

    Vi lavede iøvrigt et kort interview med Steve Ciesemier fra Aleyant software på Drupa, som kan ses her: http://inkish.tv/Episode.aspx?vid=IoGiB5pN_yM

    Alt det bedste for Pressero, Canon og ikke mindst kunderne..