Forside / Nyheder / Ledelse / I 1977 startede han som håndsætterelev – nu fejrer han 40 års jubilæum

I 1977 startede han som håndsætterelev – nu fejrer han 40 års jubilæum

Ikke som håndsætter, men 40 år i samme virksomhed. Det er Uffe Krarup Jensen, der kan fejre jubilæum i Johansen Grafisk. Virksomheden blev i januar 2016 generationsskiftet, i forbindelse med at den tidligere ejer Peder Johansen gik på efterløn og solgte virksomheden til en af medarbejderne, Chris Andersen, der blev eneejer. I samme forbindelse blev Uffe Krarup Jensen administrativ leder.

Det er ikke så tit, man oplever 40 års jubilæer for personer, der ikke er lige ved at gå på pension. Men Uffe Krarup Jensen kom også i lære som 18-årig, og har været i virksomheden lige siden, kun afbrudt af en kort tid i Civilforsvaret og en GAU-uddannelse (grafisk arbejdsleder uddannelse).

Uffe Krarup Jensen sammen med Chris Andersen

Har du aldrig været fristet til at søge nye udfordringer?
– Nej, jeg har fået alle de udfordringer her hos Johansen Grafisk. Og da den tidligere driftsleder nærmere sig pensionsalderen, foreslog jeg selv J. P. Johansen senior, at jeg skulle overtage jobbet, og derfor ville have gavn af en GAU-uddannelse. Og sådan blev det, fortæller en smilende Uffe Krarup Jensen.

Uffe Krarup Jensen har både i Peder Johansens tid og nu også med Chris Andersen som ejer, været med til at udvikle virksomheden. Og målet for begge er klart, at de er et af de trykkerier, der også er på markedet om 10 år.

Et par ydmyge ønsker
Og der er sket meget i virksomheden. Det kan der læses mere om her, men udviklingen er ikke slut.

– Jeg har et ydmygt ønske om, at vi snart kører 8 eller 10 farver, og at vi inden for overskuelig tid også har øget omsætningen med 20-25 procent, slutter jubilaren, der holder jubilæumsfest den 15. september, hvor der inviteres til dåseøl, gris og papvin.

Print & Medier ønsker stort TILLYKKE med jubilæet og masser af held med de ydmyge ønsker.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.