Forside / Nyheder / Miljø / Canon har lanceret en ny VarioPrint med mange mediemuligheder

Canon har lanceret en ny VarioPrint med mange mediemuligheder

Det er Océ VarioPrint 6000 TITAN-serien, som består af monokrome produktionsprintere. Samtidig har Canon præsenteret en vifte af teknologiske nyheder, der specielt forbedrer produktivitet, kvalitet og mediealsidighed. Uden at dette går ud over VarioPrint 6000-seriens status som den mest miljøvenlige i sin klasse.

Den nye printer skal hjælpe grafiske virksomheder, der arbejder med kommercielt print, publicering og transaktionsprint, med hurtig fremstilling af sort/hvid-print i høj kvalitet i en række forskellige medieformater og gramvægte.

Den nye TITAN-serie bygger videre på VarioPrint 6000 inklusiv den unikke Gemini Instant Duplex-teknologi.

TITAN-serien kan klare volumen op til 10 millioner A4 print per måned – også fx bøger og transaktionsprint.

Océ VarioPrint 6000 TITAN-serien fås i tre forskellige versioner til at imødekomme specifikke kundebehov – Standard, TP (Transactional Print) og MICR – og har en række finishing-muligheder, herunder fremstilling af hæfter, lim-indbinding, tapebinding, standsning og trimning. Den byder også på et åbent Document Finishing Device (DFD)-interface for at give yderligere tilslutningsmuligheder til kompatible 3. parts finishing-enheder.

På billedet ses Hans Dalmeijer sammen med en kunde

– Da den første version af Océ VarioPrint 6000 kom på markedet tilbage i 2007, omdefinerede den forventningerne til, hvad der var muligt med en mono-printer med hensyn til output-hastighed, kvalitet og driftssikkerhed. Lige siden har serien understøttet væksten og udviklingen i hundredvis af virksomheder. Nu, ti år senere og med den nye TITAN-serie, har vi udviklet en række højtydende monokrome printere, som forener de bedste tekniske egenskaber fra den oprindelige VarioPrint-platform med nye teknologier for at flytte grænsen for high-volume sort/hvid-produktion yderligere. Disse nye printere byder på den allerbedste hastighed, driftssikkerhed, kvalitet, alsidighed og bæredygtighed i deres klasse, fortæller Hans Dalmeijer, produktchef hos Canon Danmark,

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.