Forside / Nyheder / UV LED-print i A2 størrelse

UV LED-print i A2 størrelse

Valuejet 626UF – en UV og LED baseret A2 flatbedprinter med seks farver (CMYK + Hvid + lak) er udviklet specielt til print direkte på objekter. Storebroderen til VJ-426 UF A3 har et printbord på 594 x 483 mm, og den kan printe på objekter op til 150 millimeter i tykkelse. Den printer på alt fra eksempelvis emballage prototyper, til små elementer, skilte og mindre reklameartikler som goldbolde, Iphone covers, navneskilte m.m. Karakteristisk for printeren er, at den printer med en opløsning på op til 1440×1440 dpi.

UV lamperne har lang levetid, afgiver mindre varme, har mindre energiforbrug, og så er det muligt at printe på varmefølsomme materialer. UV lampernes placering gør, at det er muligt at printe på glas og spejle – der er ingen genskin. Printeren har integreret vacuum bord, automatisk måling af medietykkelse og bordhøjde, og så har det en ny feature i form af et software til nemt at printe op til 15 lag.

Printeren kan ses på Sign, Print & Pack i Odense Congress Center den 20. – 21 september hos NIZE equipment på stand 4535. Her printer den Iphone covers med fleksibel blæk, som er strækbart om til 180 procent.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.