Forside / Nyheder / Marked / No-Me bliver skandinavisk Screen-forhandler
Frans Kops fra Screen og Glenn Büttner fra No-Me

No-Me bliver skandinavisk Screen-forhandler

Aftalen som også dækker Island gælder for Screen Truepress Jet L350UV samt andre af virksomhedens etiketprintere.

– Det nye partnerskab vil sikre Screens kunder hurtig og professionel teknisk service samt support fra et team med mere end 30 års erfaring, fortæller Glenn Büttner fra No-Me.

Screen Truepress Jet L350UV og Truepress Jet L350UV+LM producerer begge med høj ydeevne, pålidelig printhastighed på op til 60 meter per minut. Maskinerne har en bredere farveskala med en speciel orange blæk samt C, M, Y, K og hvid.

– Screen er markedsleder på digital inkjet-print, og med Truepress Jet L350UV+-serien er de blevet et referencenavn inden for fremstislling af digitale maskiner til selvklæbende etiketter. For No-Me er partnerskabet med en virksomhed som Screen et bemærkelsesværdigt skridt i den rigtige retning for vores virksomhed, slutter Glenn Büttner.

Truepress Jet L350UV+LM præsenteres på Labelexpo Europe i Brussels sidst i september

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.