Forside / Nyheder / Marked / Emballagegruppen køber 65 pct. af Strandbygaard Grafisk

Emballagegruppen køber 65 pct. af Strandbygaard Grafisk

Emballagegruppens nye strategiske samarbejdslinie ses ved at de netop har opkøbt 65 procent af aktierne i Strandbygaard Grafisk A/S, der er beliggende i Skjern samt 50 procent ejerandel af Grafisk Forum i Horsens.

Aftalen er kommet i stand, da Emballagegruppen A/S og Strandbygaard Grafisk A/S ønsker at deltage aktivt i den konsolidering, der pågår i branchen. Emballagegruppen A/S ønsker endvidere at styrke produktionskapaciteten inden for offsettryk/digitaltryk og forædling, hvilket er Strandbygaard Grafisk A/S’ kernekompetencer.

 

Begge aktionærer i Strandbygaard, Ole Strandbygaard (tv) og Claus Scotwin, fortsætter som medejere og direktører i Strandbygaard Grafisk A/S og ser frem til at blive en del af en større koncern.

Strandbygaard Grafisk A/S er i øvrigt ved at lægge sidste hånd på en bygningsudvidelse, der muliggør en større maskinpark og yderligere forædling af trykte materialer.

Bestyrelsen vil efter transaktionen bestå af Otto Christensen (formand), John Lesbo, Finn Steffensen, Carsten Thygesen og Gert Kristiansen.

Tilsammen beskæftiger Emballagegruppen A/S og Strandbygaard Grafisk A/S ca. 180 medarbejdere og omsætter for knapt 300 millioner kr.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.