Forside / Nyheder / Medier / Så hvidt som sne

Så hvidt som sne

Du kan opnå nye designmuligheder med Xerox’ nye White Dry Ink til iGen5 produktionsprinteren. Hvad vil du fx sige til at kunne printe et snefnug med strukturerede detaljer på et postkort, eller et bogomslag med sort baggrund og en kridhvid hest i levende farvetoner i forgrunden. Eller hvid tekst på en reklamesticker i vinyl til vinduer. Mulighederne er mange.

– Dette er spændende nyheder med en lang række nye applikationer til iGen5-kunder, siger Jim Hamilton, koncernchef for Keypoint Intelligence InfoTrends. – Designere vil være vilde med muligheden for at anvende hvid på farvede og transparente medier og skabe reklamemateriale, så som brochurer, visitkort, lykønskningskort og invitationer, reklameskilte, direct mail postkort samt breve og bogomslag. Mulighederne strækker sig også til hvid print på emballage og foldet karton.

White Dry Ink er blevet tildelt 2017 MUST SEE ‘EMS Award. Prisen blev blandt andet givet på grund af enestående klarhed og dækevne, samt mulighed for automatisk påføring af to lag hvid.

Den nye White Dry Ink kan fås fra starten af oktober 2017, oplyser Xerox.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.