Forside / Nyheder / Marked / Ricoh er ny Impleo-forhandler

Ricoh er ny Impleo-forhandler

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Ricoh Danmark, er blevet forhandler af Impleo produkter, og kan derfor nu tilbyde sine kunder at optimere forretningen med ImpleoWeb.

– Vi ser frem til at gå til markedet med denne spændende løsning, fortæller Jan Brændholt, Produktchef fra Ricoh og fortsætter. – ImpleoWeb er en stærk markedsportal til at styre dit brand, holde alle dine tryksager, dokumenter og formularer tilgængelige for dine forhandlere, afdelinger, datterselskaber, sælgere i marken etc. Portalen er tilgængelig for bestillinger og tilpasning, hele døgnet – hele året! ImpleoWeb er et Web-to-print produkt men også rigtig meget mere, nemlig en Web-to-Anything løsning.

ImpleoWeb henvender sig både til brand-virksomheden og til trykkeriet, der vil tilbyde at håndtere dette for sine kunder, og gøre deres unikke portaler tilgængelig for bestillinger 24/7. Løsningen kan håndtere alt fra tryksager, uploads af filer til tryk over mailsignaturer, formularer, webcovers, til statiske elementer som for eksempel løbetøj og krus.

Impleo er en af de markedsledende på detnordiske marked, hvor de har over 100 installationer af Web-to-Anything portalen.

Ricoh viser ImpleoWeb sammen med distributøren X&CO på årets Sign, Print og Pack messe i Odense i næste uge den 20.-21. september samt på Digitaliseringsmessen den 28. september også i Odense.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.