Forside / Nyheder / Stem på årets bedste messenyheder og vind flotte præmier

Stem på årets bedste messenyheder og vind flotte præmier

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

På dette års Sign, Print & Pack-messe kan du være med til at vælge årets bedste nyhed inden for tre forskellige produktkategorier, samt årets bedste stand. De tre kategorier er:

  • Skilte og udstilling (Sign)
  • Print og efterbehandling (Print)
  • Emballage (Pack)

Det er leverandørerne, som har indstillet produkterne, men publikum der kårer de bedste nyheder. Du skal bare finde en stemmeseddel og udfylde, så er du med til at bestemme årets bedste nyheder, og har samtidig chancen for at vinde flotte præmier. Der er både oplevelser, gavekort, bogpakker og chokolade blandt præmierne og en pænt høj vinderchance, når man ser på antallet af præmier i forhold til forventet antal deltagere. Så giv det et skud!

Udover at være med til at vælge årets vindere, giver konkurrencen dig også en mulighed for at overskue, hvilke nyheder, der er mest fokus på. Produkterne er udstillet på de respektive stande og en samlet videooversigt kan ses på print og mediers stand.

Stemmesedlerne fås blandt andet i receptionen og på print og mediers stand, hvor de også sal afleveres.

Du kan se alle kandidaterne her.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.