Forside / Nyheder / Green-Label først med den nye FA-løsning fra Nilpeter

Green-Label først med den nye FA-løsning fra Nilpeter

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

På den flotte store Nilpeter-stand på Labelexpo blev der blandt andet præsenteret den helt nye FA 17” flexomaskine. En løsning der trykker med 8 farver i flot kvalitet. Anne Emborg fra Nilpeter fortalte, at FA-maskinen er en basis-løsning, der kan konfigureres fuldstændig efter kundens behov. Løsningen er stabil og meget enkel at betjene. Al betjening og indstilling sker fra en iPad, Nilpeter har derfor kaldt det Clean Hand.

Green-Label i Galten, der har flere flexo-maskiner stående i produktionen har også en Indigo digital trykmaskine stående til ordrer i mindre oplag. De var, sammen med italienske Cograf, de første, der fik den nye FA-flexo-maskine installeret i august måned. Maskinen blev installeret på næsten rekord-tid. Installationen startede en mandag og onsdagen efter kørte den produktion.

Nilpeter havde også deres to år gamle store Panorama Hybrid-løsning, som kombinerer flexotryk og inkjet med på standen.Den er blevet forsynet med en helt ny stanseenhed, og den leveres i den kombination, der matcher kundens behov.

Generelt oplever Nilpeter et globalt etiketmarked i vækst, ikke mindst er der muligheder inden for chips-poser, der også kan produceres på label-maskiner forsynet med ekstra udstyr. Væksten betyder også at Nilpeter udvider deres produktionsfaciliteter, blandt andet med en ny fabrik i Indien.

FA-flexo-løsningen kommer også i en 14″-maskine.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.