Forside / Nyheder / Udviklede deres egen digitale printer til hybrid-løsning

Udviklede deres egen digitale printer til hybrid-løsning

Tyske Digikett er et trykkeri, der blandt andet arbejder med integrerede etiketter i tryksagen. Men de ønskede også at kunne tilknytte digital produktion. Markedet blev undersøgt, men de fandt ikke en optimal løsning, hvor de kunne udnytte al deres eksisterende udstyr. Og hvad gør man så? Man går i gang med at konstruere en løsning selv.

Det var hvad de gjorde hos Digikett. Det startede med at de fandt Memjet printhovedet, der netop passede i bredden til A4-format. Så fandt de et eksisterende styresystem og byggede selv papirsystemet. Det hele blev samlet i én enhed og Digi-M-Jet var født.

Løsningen kan kobles op til alt eksisterende udstyr i produktionen enten in-line eller off-line..

Digi-M-Jet kører op til 100 m/min i en god kvalitet, men den kan køre hurtigere.

Digikett oplyser, at de vigtigste fordele ved deres løsning er fleksibiliteten, hastigheden og kvaliteten og det at den kan kobles til alt eksisterende udstyr. Løsningen henvender sig til alle trykkerier, der ønsker at gå digitalt med labelproduktion, oplyser Sebastian-P Bracht fra Digikett.

Digikett er placeret i Glücksburg og de taler flydende dansk i virksomheden, og har flere danske kunder 🙂

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.