Forside / Nyheder / Ledelse / GD Skilte & Reklame og GD Gruppen er blevet solgt
Chris Andersen, Ole Jensen, Flemming Rasmussen, Uffe Krarup Jensen, Thomas Dyrmose Markussen

GD Skilte & Reklame og GD Gruppen er blevet solgt

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Med virkning fra den 1. oktober 2017 har Johansen Grafisk A/S overtaget trykkeriet GD Gruppen i Viborg og GD Skilte & Reklame i Farsø og vækster dermed omsætningen med 25-30% p.a.

Overtagelsen sker i forbindelse med Johansen Grafisk’ vækstplaner og implementering af en ny strategi, som indebærer en øget vækst fremover samt en større vifte af grafiske løsninger. Strategien indebærer blandt andet opkøb af eksisterende virksomheder. Købet af GD-virksomhederne vil betyde en omsætningsvækst med 25 – 30 procent årligt.

– Johansen Grafisk og GD virksomhederne er et perfekt match med betydelige synergier, som kan give de respektive kunder i de 3 virksomheder mange fordele, blandt andet: Et bredere sortiment af storformatprint, bannere, roll-ups, skilte, messestande, bilreklamer, foliering af biler – ja, stort set alt inden for skiltebranchen. Vi producerer naturligvis stadig tryksager af enhver art – digitalt samt offset, forsikrer Uffe Krarup-Jensen og Chris Andersen fra Johansen Grafisk.

Fremover vil GD Gruppens trykopgaver bliver udført på Johansen Grafisk produktionsudstyr i Holstebro, mens skilteopgaverne vil blive løst hos GD Skilte & Reklame i Farsø. varetages af Johansen Grafisk i Holstebro.

Tre medarbejdere følger med til Johansen Grafisk. Det er Flemming Rasmussen, der vil varetage kundekontakten til tidligere kunder samt skilte- og storformatprintkunder i både Farsø og Holstebro. Thomas Marcussen vil fungere som leder i Farsø og varetage produktionen af skilte og storformatprint sammen med Ole Jensen, der er grafiker og print-operatør.

Hos Johansen Grafisk ser de frem til, at kunne tilbyde endnu en vifte af grafiske løsninger – og ikke mindst til at betjene såvel gamle som nye kunder.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.