Forside / Nyheder / Ledelse / Krogh Andersen køber Zink Skilte

Krogh Andersen køber Zink Skilte

Hjørringvirksomheden Krogh Andersen, som er en af vores større skiltevirksomheder i Danmark, har længe fundet det interessant at blive mere synlig i Aalborg, hvor der sker meget, og hvor de i forvejen også har en del kunder. Men de ville gerne være endnu mere synlige i området og styrke forholdet il nye og kommende kunder.

Det blev muligt, da Jane og Claus Zink fra Zink Skilte ønskede at stoppe.

– Vi har i forvejen rigtig mange kunder i Aalborg, og med overtagelsen af velrenommerede Zink Skilte får vi mulighed for dels at være endnu tættere på vores nuværende kunder og dels bedre mulighed for at indgå samarbejde med flere nye og spændende kunder, forklarer direktør Niels Krogh Andersen, der sammen med sin bror, Mogens, driver den næsten 60 år gamle familievirksomhed i Hjørring.

Også Zink Skilte er en familievirksomhed, som Jane og Claus har drevet i 40 år.

– Med Zink Skilte får vi 300 kvm komplet værksted på Indkildevej, indrettet med maskiner og øvrigt professionelt udstyr, og da vi i Hjørring råder over 1500 kvm med Nordjyllands største produktionsapparat, er vi i stand til at tilbyde alle løsninger inden for skilte, reklame og storformatprint.

– Afdelingen på Indkildevej vil i starten være bemandet dagligt med mindst et par medarbejdere, og i kraft af en veluddannet og engageret medarbejderstab kan vi tilbyde en både hurtig og fleksibel produktion, som i alle henseender lever op til de professionelle krav og forventninger, som vores kunder har.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.