Forside / Nyheder / Marked / BLI-priser til Konica Minolta, Canon og Xerox

BLI-priser til Konica Minolta, Canon og Xerox

Det er BLI’s 2018 Pro priser, der er blevet uddelt. Canon løb med hele to af fire priser.

Canon imageRUNNER ADVANCE C7580i
Det gjorde de med Canon imageRUNNER ADVANCE C7580i med ColorPASS-GX500 Control (EFI Riery-baseret). Prisen blev uddelt for Outstanding Color Entry-Level CRD Production Device.

Det var ikke mindst C7580i’s brugervenlighed, kvalitet, farvekonsistens og prisniveau der sammen med ColorPASS-kontrollen, der afgjorde valget.

Canon varioPRINT 140 Series
Den anden Canon-printer, der modtog BLI-prisen er varioPRINT 140 Series, som passer til mindre og mellemstore printhuse samt inhouse, og er lettere at indstille til nye medier og job på grund af PRISMAsync JobSceduler, der får printeren til næsten at indstille sig selv.

Konica Minolta AccurioPress C6100
Konica Minoltas BLI-pris blev givet til AccurioPress C6100 som udmærker sig på markedet inden for det mellemstore produktionsvolumen inden for farveprint. Udstyret kan at køre næsten alle opgaver på medieformater i gramvægte op til 400 g. Der er gode efterbehandlingsmuligheder og en generel mediefleksibilitet, der er større en hos mange af de konkurrerende mærker.

Xerox Versant 180 Press
Xerox Versant 180 Press fik prisen for billedkvalitet og produktivitet. Udstyret kører med medier fra 52 til350 g med flot og ensartet kvalitet, der betyder at kunderne får højeste kvalitet fra start til slut i både små som store job.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.