Forside / Nyheder / Marked / Ingen jul uden en U-landskalender

Ingen jul uden en U-landskalender

Det er blevet november. Der er nok allerede gang i julelys og juleudsmykning rundt omkring. Ellers kommer det meget snart. Og det er nu s√• hyggeligt ūüôā

Et andet sikkert tegn på at julen nærmer sig, er at årets U-landskalender, der er ude i butikkerne.

For femte √•r i tr√¶k er det Bording, der har st√•et for produktionen af de 175.000 eksemplarer af l√•gekalenderen, som nok findes i alle danske b√łrnefamilier. Opgaven blev vundet af Bording efter en udbudsrunde i maj m√•ned, og produktionen begyndte i august.

‚Äď Endnu engang har det v√¶ret en stor forn√łjelse af samarbejde med Bording omkring tilblivelsen af B√łrnenes U-landskalender 2017. De arbejder grundigt, effektivt og har fokus p√• detaljer, som vi m√•ske endda selv overser, fort√¶ller Thit Dyreberg Haldrup, projektleder hos DR Salg.

‚Äď Det er lige fra den indledende dialog, til ide, ops√¶tning, produktion, pakning og distribution, s√• oplever vi en √•benhed, professionalisme og fleksibilitet som er meget afg√łrende for vores samarbejder og projekter generelt. Resultatet er som altid et f√łrsteklasses produkt, som alle involverede i B√łrnenes U-landskalender er stolte af, slutter Thit Dyreberg Haldrup.

Udover B√łrnenes U-landskalender viser DR ogs√• Snefald og Ramajetternes Jul, som ogs√• har hver deres l√•gekalender.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og s√¶tter stor pris p√• en l√¶kker middag sammen med familie eller venner, privat eller p√• en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planl√¶gge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og upr√łvet.