Forside / Nyheder / Marked / Reklametryk havde for travlt til at fejre jubilæum

Reklametryk havde for travlt til at fejre jubilæum

Der er travlt i den grafiske branche. Det fornemmes blandt andet af de mange stillingsopslag, der er at finde på facebook, og det fornemmes ikke mindst, når man taler med trykkerier, printhuse og skiltevirksomheder rundt om i landet.

Hos Reklametryk i Herning har de haft så travlt, at de har forbigået deres 30 års jubilæum i total stilhed – eller måske rettere sagt: total travlhed.

– Det går godt, lyder det med en pæn portion jysk underdrivelse fra Richard Lodahl, da jeg taler med ham.

En af årsagerne til at de har så travlt hos Reklametryk, kan skyldes de mange fusioner, der finder sted rundt om i landet.

– Vi har fået mange nye kunder, der skifter i forbindelse med en fusion. De vil hellere samarbejde med et mindre trykkeri, hvor de får en mere personlig kontakt, fortæller Richard Lodahl.

Udover for meget travlhed til at fejre fødselsdag, var der også et rent praktisk aspekt. Der er ganske enkelt ikke plads på adressen til at invitere gæster. Bygningen er fyldt op med udstyr.

Der er investeret pænt de seneste år. For godt tre år siden startede de en skilteafdeling, hvor der er meget travlt. Hvad ”meget” travlt betyder på jysk, er jeg som københavner ikke helt klar over 🙂

De har også for nogle måneder siden fået end ny boggade med 16 stationer installeret. Den kørte mere end 200.000 bøger den første måned.

En maskine til folietryk er der også kommet til og det samme gælder en rulleskærer.

Og om ikke så længe bliver der fundet plads til at opsætte to AccurioPress fra Konica Minolta, en C6100 og en 2060.

Så er bygningen også fyldt op. De har p.t. to store lagertelte stående, for at kunne rumme det hele, og der ligger en byggeansøgning hos kommunen.

– Der sker hele tiden noget, så meget, at vi tror på fortsat god fremgang. Vi har i de seneste år oplevet en tocifret vækstrate, fortæller Richard Lodahl.

Kommunalvalget har også givet lidt ekstra opgaver, lige fra plakater til brochurer og flyers. Og alt er produceret inhouse. Men det er de daglige opgaver, der skaber den positive vækst, de oplever hos Reklametryk i Herning.

Print & Medier kipper med flaget  og ønsker tillykke med de første 30 år.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.