Forside / Nyheder / Xeikon overtager salget af EFI’s Jetrion etiketserie

Xeikon overtager salget af EFI’s Jetrion etiketserie

EFI og Xeikon, som er en division af Flint Group, har indgået et eksklusivt partnerskab omkring EFI’s Jetrion digitale etikettrykmaskiner. Xeikon vil fremover stå for servicen til den verdensomspændende Jetrion kundebase og fortsætte det direkte salg af Jetrion digitale etiketsystemer til markedet for selvklæbende etiketter.

Der har været forlydende fremme om, at EFI vil fokusere på mere industrielle applikationer og at den hårde konkurrence på det digitale etiketmarked har gjort det mindre attraktivt at være på netop det marked. Guy Gecht , EFI CEO, udtaler:

– EFI Jetrion-tryksystemer har bidraget til at etablere markedet for industriel digital inkjet-etiketproduktion, og de mange innovationer, der er udviklet til Jetrion-teknologien, har givet EFI Jetrion den største installerede base af UV-inkjet-etiketpresser i verden. Han fortsætter:

– Da vi skulle udvide vores portefølje af industrielle inkjet-produkter, prioriterede vi vores markedsinvesteringer og ressourcer. Det var et klart valg for os at vælge Xeikon, som en af ​​de ubestridte ledere inden for digital etikettryk, som den ideelle partner til at fortsætte et troværdigt salg samt service af Jetrion produktlinjen.

EFI lancerede Jetrion på LabelExpo 2012.

Benoit Chatelard, president og CEO for Digital Solutions hos Flint Group, udtaler:
– Xeikon er den perfekte partner til at markedsføre, servicere og understøtte EFI Jetrions produktlinje, da begge virksomheder har et fælles mål om at levere ekstraordinær værdi, enestående service, ensartet kvalitet og kontinuerlig innovation – værdier vi er forpligtet til i fremtiden at sikre for alle Jetrion-kunder over hele verden.

Digitale etiketsystemer imødekommer den stigende efterspørgsel efter kortere serier, versionering, hurtigere omsætning og lagerreduktion, samtidig med at kundernes margenpotentiale øges på etiketmængder fra helt ned til 100 eller mindre og op til flere tusind.

Jetrions produktlinjen vil supplere Xeikon’s digitale etiketpresse portefølje, der i dag omfatter Xeikon Cheetah-serien samt 3000-serien, begge tørtonerteknologi, samt den avancerede UV-inkjet-serie – Xeikon Panther.

Vi kunne i forrige uge fortælle, at Xeikon havde stoppet udviklingen af deres Trillium-projekt. Det kan du læse mere om her.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.