Forside / Nyheder / Horizons 4tangs limbindere er blevet et ”hit”

Horizons 4tangs limbindere er blevet et ”hit”

Damgaard Jensen kapagnebanner 43-47 Macrodot kampagnebanner 41-46/18

Rigtig mange brugere over hele verden – mange tusinde – har investeret i en BQ-470 4tangs limbinder fra Horizon. Og nu står næste generation klar. Det er BQ-480, som er forsynet med ekstra features som meget hurtigere omstillingstid – op til 50 procent. Hastigheden er også forbedret. Ved vindinger med variable bogtykkelser kan der produceres omkring 800 bøger per time i højeste kvalitet. Det er en stigning på 100 procent sammenlignet med BQ-470. Den hurtige omstillingstid og forbedrede hastighed gør løsningen meget velegnet til lønsom produktion af små oplag – helt ned til ”book of one”, som der står i pressemeddelelsen.

Ud over omstillingstid og produktionshastighed er der også forbedring på en garanteret god indbindingskvalitet ved hjælp af Auto-Calculation-System. Omslagsfeederen er også i en optimeret udgave med bl.a. forstærket motor og optimeret bukkestregsmekanik.

BQ-480 kan sammenkobles med andre systemer som fx falsemaskine og variabel trimmer, så løsningen indgår i en inline produktionslinie.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.