Forside / Nyheder / Tredje nordiske installation af Varioprint i300 bliver i DK
Brødrene og ejerne af H-Tryck i Markaryd, Per og Sam Hansson satser på ultra korte leveringstider.

Tredje nordiske installation af Varioprint i300 bliver i DK

Damgaard Jensen kapagnebanner 43-47 Macrodot kampagnebanner 41-46/18

Canon installerer to inkjetbaserede Océ Varioprint i300 i Norden i løbet af december måned. Svenske H-tryck i Markaryd får en ene maskine med tilhørende efterbehandlingsudstyr.
Ejerne af H-tryck, Sam og Per Hansson, så første gang Océ Varioprint i300 i funktion i Canons showroom i Poing uden for München. Nu har de besluttet at investere.

– Det store spørgsmål var, om det skulle være ark eller rulle, men vi fandt ud af, at til vores produktion passer arkproduktion bedst, fortæller Sam Hansson.

Hans Dalmeijer Canon Danmark fortæller at den første i300 i Danmark installeres her op til jul.

i300 printer op til 300 A4 sider pr. minut. Formaterne strækker sig op til B3. Ifølge Sam Hansson har de valgt en efterbehandlingsløsning med perforering, stans og hæftning, som ingen andre endnu har installeret sammen med en i300. Han fortæller endvidere, at de vil køre blandet produktion, lige fra manualer til forskellige tryksager i firefarvetryk. Han ser flere muligheder med installationen, som vil være fuldt oppe og køre i januar 2018.

Den første i300 i Norden blev installeret hos den grafiske virksomhed LOS Digital i Narvik lidt syd for Oslo, og nogenlunde samtidig med installationen hos H-Tryck installeres en tredje maskine i Danmark, fortæller Hans Dalmeijer fra Canon Danmark, som dog endnu ikke kan løfte sløret for, hvem det er den installeres hos. Også den danske installation ventes klar i januar og vi glæder os til at kunne fortælle mere i det nye år.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.