Forside / Nyheder / Henrik Dencker starter hos Visutech

Henrik Dencker starter hos Visutech

Damgaard Jensen kapagnebanner 43-47 Macrodot kampagnebanner 41-46/18

Henrik Dencker, som igennem en årrække har haft ansvaret for Bestsellers interne trykkeri, starter 1. februar 2018 hos Visutech, og vil sammen med Bjarne Petersen have fokus på Visutech’s industrielle print-løsninger.
HP har en stærk position i Danmark specielt hvad angår digital etiketproduktion, og ser et stort potentiale her og et endnu større indenfor produktion af sleeves, in-mould og fleksibel emballage, hvor HP har en vifte af interessante løsninger.

Henrik Dencker er 48 år og er født og opvokset i Horsens. Han er uddannet som litograf  hos Aug. Laursen (Danapak Horsens) i 1990. Henrik er i dag bosiddende i Kolding der, udover at være en dejlig by, også er et godt geografisk udgangspunkt for at komme omkring i landet.

Gennem mange år, har Henrik arbejdet på reklamebureauer, trykkeri- og repro virksomheder. Sideløbende har Henrik også læst marketing og erhvervsøkonomi på International Business College i Kolding, og har desuden flere certificeringer inden for IT og digital print-teknologi.

I perioden fra 2008 til slutningen af 2016, opbyggede Henrik den kommercielle grafiske forretningsenhed hos tøjgiganten Bestseller, hvor produktionsapparatet i Bestseller Printhouse bl.a. bestod af forskellige HP Indigo maskiner.

Efter en kort periode som business manager hos IT virksomheden Atea, er Henrik Dencker nu tilbage i den grafiske branche.

– Vi er rigtigt glade for at have Henrik ombord i vores danske team, udtaler Per Arild.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.