Forside / Nyheder / Marked / NS System styrker sin position som storleverandør af transfer til arbejdstøj

NS System styrker sin position som storleverandør af transfer til arbejdstøj

Damgaard Jensen kapagnebanner 43-47 Macrodot kampagnebanner 41-46/18

En af Nordeuropas største producenter af synlighed på tekstil ligger i Frederikshavn. Det er NS System, der beskæftiger cirka 60 medarbejdere. Lige inden 2017 sluttede kunne virksomhedens direktør – Niels Rask – samle medarbejderne og fortælle, at de igen var lykkedes med at indgå aftaler om levering af arbejdstøj til nogle af vores største byggemarkedskæder: Stark, XL Byg, Bygma og Davidsen. Aftalerne gælder primært transfer, og er lavet for henholdsvis 1 og 2 år.

– Vi sætter stor pris på at samarbejde med byggemarkederne, og have en god dialog om at levere den bedste fælles løsning til slutbrugeren. Derfor er det dejligt, at kæderne også syntes, vi gør det godt i vores samarbejde, og ønsker at bibeholde samarbejdet, sagde Niels Rask til medarbejderne.

De nye aftaler betyder ifølge Niels Rask, at NS System fortsat er den største leverandør af transfer til arbejdsbeklædning.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.