Forside / Nyheder / Miljø / Alle Epsons tre SureColor S-printere modtager BLI-priser

Alle Epsons tre SureColor S-printere modtager BLI-priser

Damgaard Jensen kapagnebanner 43-47 Macrodot kampagnebanner 41-46/18

Keypoint Intelligence (det tidligere Buyers Lab) har i 2016 lanceret et testprogram til miljøvenligt blæk/latexblæk og deres team af erfarne teknikere og analytikere har nu testet et stort antal printere i Europa og USA.

Testen førte til hele tre BLI-priser til Epson, som gik til deres SureColor-serie: SC-S40600, SC-S60600 og SC-S80600. Udstyret blev anerkendt for innovation og flot farvegengivelse.

Alle tre printere er CMYK 54/64”. SC-S40600 er en basismodel med miljøveligt blæk/latexblæk. SC S60600 er til høj produktion, og SC S80600 kører med en udvidelse af farveområdet.

– Keypoint Intelligence har arbejdet meget tæt sammen med Epson under testen, og alle tre blækprintere i Epson SureColor S-serien præsterede de laveste Delta E-målinger af alle testede enheder, udtalte David Sweetnam, direktør for forsknings- og laboratorietjenester, EMEA/Asien, hos Keypoint Intelligence.

– Vi har altid vidst, hvor gode vores SureColor SC-S-printere er til skilte- og displaymarkedet med salgstal, som antyder, at vores kunder også er klar over det, siger Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark. – Så vi er meget glade for, at en testorganisation af Buyers Labs format har valgt at anerkende ikke blot en men alle tre printere i vores SC-S-serie med priser for teknisk udmærkelse.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.