Forside / Nyheder / Marked / Tre grafisk teknikere og seks mediegrafikere dyster i årets SKILLS

Tre grafisk teknikere og seks mediegrafikere dyster i årets SKILLS

De grafiske uddannelser er igen repræsenteret ved Danmarksmesterskabet i håndværk, når DM i Skills åbner den 18. januar i Messecenter Herning. Mere end 40 fag dyster. De grafiske fag er placeret i hal L på stand 9130 og 9234.

Grafiske teknikere og mediegrafikere fra hele landet har kvalificeret sig til at deltage i mesterskabet og forbereder sig lige nu til konkurrencerne.

Deltagerne i konkurrencerne ved DM i Skills 2018:

Grafisk tekniker
Cecilie Kristine Thomsen, Eccoprint
Mads Dyrberg Bundgaard, Polyprint
Mai Østergaard Jørgensen, MB Textiltryk

Mediegrafiker
Amalie Bolt Kjer, DDB Copenhagen
Michelle Koch Nielsen, hummel A/S
Rasmus Dahl Engholm, Langhoff Promotion A/S
Isak Zacharias Hejnesen, Heyday Aps
Benjamin Aa Nygaard, Mindmill Denmark
Matthias Lundgaard Nielsen,Tech College

Mediegrafikerelever fra Aarhus Techs praktikcenter står for live streaming og dokumentation af begivenhederne via Facebook og Instagram, mens andre grafiske elever sørger for involverende publikumsaktiviteter på standen.

Man kan følge Skills via Facebook og Instagram på Grafiske-karriereveje.dk. Fagets stand byder både på publikumsaktiviteter, vejledning og mulighed for at følge de dygtige unge deltagere i konkurrencen om at blive Danmarksmester. Det er mediegrafikerelever fra Herningsholm Erhvervsskoles praktikcenter, der står for præsentationsaktiviteter sammen med grafisk teknikerelever fra Tech Colleges praktikcenter.

De grafiske fags deltagelse er et samarbejde mellem Grafisk Uddannelsesudvalg og de skoler, der uddanner grafiske teknikere og mediegrafikere. Det er Next Uddannelse København, Roskilde Tekniske Skole, Syddansk Erhvervsskole, Hansenberg, Aarhus Tech, Herningsholm Erhvervsskole og Tech College Aalborg.

Den grafiske branche støtter op om SKILLS. NS System sponsorerer arbejdstøj, mens Canon, Marabu, Neopost Danmark, Office Pilot, Roland DG, Papyrus og Lasertryk sponsorerer udstyr og materialer. Desuden er Grakom, HK Privat og HK grafisk kommunikation sponsorer.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.