Forside / Nyheder / Rolands teknikere i skarp konkurrence

Rolands teknikere i skarp konkurrence

AGI Kampagnebanner – januar 2019

For at dygtiggøre deres teknikere og sikre dem et stort og internationalt netværk har Roland inviteret forhandlernes teknikere til at deltage i konkurrencen: Global Service Engineer Award. En konkurrence hvor alle Roland-teknikere i hele verden kan deltage, og hvor præmien er en tur til finalen i Japan.

Service manager for Roland DG North Europe, Jesper Jensen, er dommer i Global SE Awards regionsfinalen i Allerød.

Første skridt i konkurrencen afholdes som en skriftlig web-baseret test, hvor alle kan deltage. I hver region udvælges de bedste teknikere, som inviteres til en lokal finale, hvor testen bliver mere praktisk. Service manager Jesper Jensen fra Roland DG North Europe står i spidsen for testen i den nordeuropæiske region.

Jesper Jensen fortæller:
– Anden del af den regionale test er en kombination af hands-on opgaver og skriftlige test. De skal vise at de kan udskifte og kalibrere forskellige dele på maskinen, men de skal også demonstrere en større forståelse for hele workflow’et ved fx at vise, at de kan arbejde med grafiske filer og afdække eventuelle problemstillinger ved filerne. Det er vigtigt for at kunne fejlsøge effektivt.

Dommerne i regionsfinalen, der afholdes den 7. februar i Roland DG North Europes hovedkvarter i Allerød, er Jesper Jensen og tre af hans teknikere. Der kåres to vindere i regionsfinalen i Allerød som skal til Japan og dyste med 28 andre Service Teknikere om titlen – Global SE Champion 2018. Der er ingen danskere i regionsfinalen.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.