Forside / Nyheder / Medier / Wrap og vind

Wrap og vind

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Under temaet: Let’s Print & Wrap! – Graphics without limits, har 3M skudt en europæisk kampagne i gang med over 1.000 præmier for mere end kr. 465.000. Alle der køber en rulle 3M printfolie til wrapping fra 7. februar og til 10. juni, deltager i kampagnen og konkurrencen. Der er 10 % chance for at vinde, så i hver tiende kasse er der gevinst.

Det er 3M wrapping printfolier i serie IJ180mC, 480mC og 780mC, der er med i kampagnen. Der er mange muligheder for wrapping af forskellige overflader (biler, ATV, Motocross, Speedway cykler, vægge) og folier findes også i hvid, transparent og sølvmetallic. Der er endda også en ekstra lækker refleksfolie til print & wrap.

– Hos vikiallo forventer vi, at mange flere får kendskab til disse geniale printfolier, og at kunderne synes, det er sjovt at være med i en konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde lækre præmier, fortæller Kim Harris, indehaver af vikiallo.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.