Forside / Nyheder / Agfa lancerer alsidig entry-level storformatprinter

Agfa lancerer alsidig entry-level storformatprinter

AGI Kampagnebanner – januar 2019

Agfa udvider sin Anapurna-serie med en endnu storformatprinter. En lidt mindre udgave af forgængeren Anapurna H2050i LED, men med lignende funktioner.

Hvad der adskiller den nye storformatprinter fra forgængeren Anapurna H2050i LED er først og fremmest, at den er mindre. Ellers kan den, ligesom sin forgænger, printe på en række forskellige typer af medier – stive og fleksible materialer med efterfølgende LED-hærdning. Den nye storformatprinter fra Agfa Graphics er specielt tilpasset til at printe sign og display-produkter. Maskinen har et printbredde på 1,65 meter og med en indbygget funktion til udskrivning i flere lag. Ifølge Agfas produktchef Philip van der Auwera er den nye storformatprinter designet til at være en alsidig entry-level printer med et højt kvalitetsniveau. Han siger:

– Selv om den er mindre, er den udstyret med funktioner, der normalt er forbeholdt mere avanceret printere. Det gælder automatisk justering af printhovedhøjde, samt funktioner, der forhindrer printer-nedbrud og en antistatisk balk, der fjerner statisk elektricitet.

Printeren blev vist offentligt for første gang på C! Print i Lyon, Frankrig, den 6-8 februar.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.