Forside / Nyheder / Color Label investerer i deres tiende flexomaskine
Color Label ejer og leder, Erik Grønning (tv) og administrerende direktør for Nilpeter UK Ltd., Nick Hughes.

Color Label investerer i deres tiende flexomaskine

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Color Label, der er en af ​​de førende danske leverandører af selvklæbende etiketter til fødevareindustrien og den kemiske industri, investerer i deres tiende flexomaskine.

Virksomheden blev grundlagt i 1980 af Erik Grønning, der fortsat står i spidsen for virksomheden.
Siden Color Label blev etableret, er etiketterne blevet trykt på Nilpeter-flexomaskiner. Ejer og administrerende direktør Erik Grønning forklarer:
– Det ret simpelt. Nilpeter er en Mercedes inden for flexo, og vi har aldrig overvejet at investere i noget andet. Hos os er det vigtigt, at udstyret er pålideligt, og at vi altid kan levere til tiden.

Med købet af en nyrenoveret FA-2500 kommer det samlede antal flexomaskiner med trykbredden 250 mm op på otte. Erik Grønning forklarer bagrunden for investeringen på følgende måde:
– Med Color Labels produktionsopsætning giver det mening, at vi har et lige antal presser. På den måde eliminerer vi risikoen for flaskehalse, og er fuldt fleksible. Alle opgaver kan køres på alle maskiner. Filosofien med tvillingpresser giver mulighed for at bruge eksisterende værktøj, og der er ingen ny læringskurve for virksomhedens trykkere, siger Erik Grønning.

Derudover har Color Label to Nilpeter FA-4200 sleeve-baserede servopresser. De er skræddersyet til at trykke en bred vifte af opgaver, der spænder fra klassiske etiketter til film, fleksibel emballage og karton. Maskinerne kan trykke på fleksible materialer ned til 15 mikron og pap op til 350 g.

For Color Label har firmaets størrelse aldrig været et mål i sig selv, tværtimod. Der er fokus på at opretholde en dynamisk organisation, hvor alle har en personlig stolthed og ansvar for at sikre kundetilfredshed, første gang – hver gang, helt i tråd med virksomhedens slogan: Ikke størst – men først!

Den nye Nilpeter FA-2500 hos Color Label i Aarhus.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.