Forside / Nyheder / Thomas Ladefoged forlader Bording
Nu tidligere kommerciel direktør i F.E. Bording, Thomas Ladefoged.

Thomas Ladefoged forlader Bording

Lasertryk 48-52 Macrodot kampagnebanner 41-46/18

Efter fem år som kommerciel direktør for Bording koncernen fratræder Thomas Ladefoged sin stilling. Thomas Ladefoged skriver følgende i en opdatering på LinkedIn:

– Efter knap fem spændende år hos Bording Koncernen, hvor den væsentligste opgave har været, at etablere og positionere koncernen som en væsentlig spiller inden for Marketing Communication Services på det Skandinaviske marked, fratræder jeg min stilling. Gennem de knap 5 år har vi skabt 3 forretningsområder: Rådgivning & Customer Experience, IT systemer og Marketing Output Management, som er skabt gennem både udvikling af eksisterende virksomheder og flere væsentlige opkøb. Gennem de 5 år er koncernen vokset og har leveret forbedrede resultater.

Det har været fem rigtig gode år hos Bording, og jeg vil gerne sige tak for samarbejdet med både fantastiske kolleger og medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og bestyrelse. Jeg ønsker det bedste for Bording i fremtiden. De kommercielle aktiviteter bliver fremadrettet placeret mere decentralt, hvilket betyder, at stillingen som kommerciel direktør nedlægges.

Den kommende tid vil jeg bruge på at overveje, hvad fremtiden skal bringe. Jeg vil bruge mere tid på mine bestyrelsesposter og boards og på at finde det rette nye job, hvor jeg kan bidrage med min erfaring, kompetencer og energi.

Thomas Ladefoged har udover sit engagement hos Bording været en inspirerende oplægsholder på Print og Mediers inspirationsdag og på Sign, Print og Pack-messen. Vi ønsker al mulig held og lykke fremover.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.