Forside / Nyheder / Marked / Agfa styrker salget på Sjælland

Agfa styrker salget på Sjælland

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Primo februar i år blev Christer Pålsson ansat som Account Manager for inkjet-salget på Sjælland og i det sydlige Sverige. Det kommer til at ske med base i Helsingborg.

Christer har stor erfaring fra den grafiske branche, blandt andet fra Fujifilm, hvor han arbejdede med inkjet, digitalprint og prepressløsninger.

– Efter et par år på produktionssiden inden for emballage og etiketter, føles det meget inspirerende at være tilbage på leverandørsiden, ikke mindst i en stærk virksomhed som Agfa, som har en fantastisk produktportefølje, fortæller Christer Pålsson.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.