Forside / Nyheder / Marked / Du skal være noget specielt, hvis jobbet skal ødelægges

Du skal være noget specielt, hvis jobbet skal ødelægges

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Vikiallo havde inviteret til Åbent Hus, og kunne blandt andet byde gæsterne på en wrapping-demonstration, hvor Arlon præsenterede en ny folie (den blev præsenteret for et års tid siden), som er supernem at arbejde med. Specielt, hvis man skal udføre opgaven alene. Det er en SLX Cast Wrap + Flite Technology.

Folien tiltrækker ikke støv, du kan rense den med hånden, sæt den på bilen, ret til, krøller den, så ret den ud, og monter. Folien har ikke taget skade. Skal det lige rettes igen, så gør det. Har du brug for at tage en telefon midt i jobbet, så gør det. Folien venter bare. Hærder først op efter 24 timer.

– Det kræver virkelig et specielt talent, hvis jobbet skal ødelægges, lød kommentaren fra Arlons tekniske wrappingspecialist Maxime Jaffri, der stod for demonstrationen.

Der var flere professionelle wrappere blandt tilhørerne, blandt Lena Krusborg fra Grafika i Aalborg, som stillede mange gode spørgsmål og var, som de andre tilhørere, ret imponeret. Og da prisen på folien ligger på samme niveau som tilsvarende og har syv års holdbarhed, virkede den ret interessant for flere af de tilstedeværende.

Lisbeth fra Trykteam (i midten) var også blandt gæsterne. De havde netop investeret i et SUMMA bord, og skulle nu lige have de sidste gode ”fif ” med til hvordan bordet kan få størst værdi hos dem.

Keld Hansen fra Merkur Skilte var også blandt gæsterne. Han fik demonstreret en Arizona-løsning. Skulle blandt andet sikre sig, at den var god nok til at printe tekst ned i fx 10 pkt.

– Den er bedre, end jeg forventede. Nu kan Kim godt sende en faktura, lød kommentaren fra Keld Hansen.

Det var et velbesøgt Åbent Hus, og alle Vikiallo-medarbejderne havde travlt med at vise deres kunder rundt. Men der blev også tid til lidt Pulled Pork til at stille frokostsulten med.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.