Forside / Nyhedsbrev / Nyhed / Otte nordiske kunder har investeret i LED-printere fra swissQprint

Otte nordiske kunder har investeret i LED-printere fra swissQprint

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Nyala storformatprinteren fra schweiziske swissQprint er for tredje gang ifølge Infosource Europas mest solgte printmodel inden for UV-flatbed/hybridprintere i prisgruppen: euro 130.000-500.000. Det er tredje gang i træk, at Nyala-printeren indtager denne førsteplads.

I Norden er der otte kunder som producerer med LED-printere fra swissQprint. Det er modeller som Nyala LED, Impala LED og Oryx LED, fortæller NIZE equipment, som er eksklusiv leverandør af swissQprint-udstyr.

Ifølge NIZE equipment giver de nye modeller en endnu højere præcision på grund af en ny opdateret mekanisk konstruktion. Endvidere mener de, at LED-teknologien betyder lavere driftsomkostninger og omkring 80 procent mindre strømforbrug sammenlignet med tidligere modeller.

Derudover er de nye printere forsynet med andre forbedringer, der fx giver en bedre rulle-til-rulle funktion med programmet ”Crash sensor”. Programmet gør det muligt at fortsætte efter et ”nødstop” – uden banding og uden at det er synligt i materialet, at der har været et stop. Programmet er også optimeret med en ”spreader roller”, som både håndterer rullemateriale bedre, men også formindsker den statiske elektricitet, som kan være et problem med visse materialer.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.