Forside / Nyheder / Memjet og Canon indgår licensaftale
Memjets page-wide waterfall printhoved holdes frem mellem to hænder.
Memjets page-wide waterfall printhoved.

Memjet og Canon indgår licensaftale

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Memjet og Canon har indgået en langsigtet global kryds-licens-aftale. Den vedrører en række af deres patenter inden for bestemte nøglesegmenter og applikationer. Aftalevilkårene er fortrolige. Det er Memjet der offentliggøre aftalen i en pressemeddelelse i begejstring over at have indgået en aftale med en gigant som Canon. Canon har endnu ikke kommenteret aftalen.

– Vi er begejstrede over og tilfredse med vores aftale med Canon. Den bekræfter værdien af vores teknologi. Denne aftale viser bredden og styrken af vores portefølje af patenter. Vi vil fortsætte med at fokusere på vores ledende position inden for single-pass digital inkjet-markedet. Her giver vores teknologiinnovation uovertruffen hastighed, enkelhed og tilgængelighed, siger Len Lauer, CEO for Memjet.

Canon har før brugt Memjet-printhoveder

Canon har tidligere brugt Memjet-teknologi i deres Océ ColorJet 910 high-speed storformatprinter. Det er oplagt at Memjet-teknologien kan finde vej til flere af Canons produkter. I hvilket omfang Canons patenter kan finde anvendelse hos Memjet er ikke umiddelbart klart. Memjet er mest kendt for at levere printhoveder til en række forskellige inkjet printer leverandører, blandt andre Xerox, Xante og Trojan Label. Memjet har også en kryds-icens-aftale med HP, som kom i stand efter gensidige beskyldninger om at overtræde hinandens patenter.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.