Forside / Nyheder / Roland DG viser hele bredden på FESPA

Roland DG viser hele bredden på FESPA

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Roland DG ønsker at vise bredden i deres produktsortiment på Fespa messen i maj. Som en af atrraktionerne på standen er den nyeste generation af storformatprintere TrueVIS VG-640/540 med eco-solvent-farve.

Fespa-messen, denne gang i Berlin, nærmer sig. Roland DG tager en stor del af sin produktportefølje med for at vise deres bredde i forskellige produktsegmenter – digitale storformatprintere UV LED-teknologi, print med integreret skæring, sublimationsløsninger og UV flatbed printere.

Gæsterne på standen vil blandt andet se den nyeste generation af storformatprintere TrueVIS VG-640/540 med eco-solvent-farve. Maskinerne leveres med nyudviklede FlexFire printhoveder, der kan placere dråberne med stor præcision. Printhastigheden er øget med 25 procent sammenlignet med tidligere Roland DG-modeller. Den nye TrueVIS farve giver fine detaljer og levende farver, selv når printeren udskriver på vinyl i høj hastighed med 10,6 kvadratmeter i timen. Printeren kan håndtere 34,7 kvadratmeter i timen på bannere med CMYK-konfigurationen.

Udover dette viser Roland DG deres SolJet EJ-640 og Versa Express RF 640 printere. Begge disse arbejder enten som selvstændige enheder eller i forbindelse med en cutter, såsom Roland GR cutter serien. Sidste år lancerede virksomheden nye modeller af sine filmskærere, som også kan ses på messen.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.