Forside / Nyheder / Ny offsetpresse til emballagetrykkeri i Hvidovre
Christian Holmskov, administrerende direktør for August Faller A / S i Hvidovre foran hovedbygningen..
Christian Holmskov, administrerende direktør for August Faller A / S i Hvidovre.

Ny offsetpresse til emballagetrykkeri i Hvidovre

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Emballagevirksomheden August Faller Group oplever stigende succes på det nordiske marked. Ved at investere i en ny offsetpresse til fabrikken i Hvidovre styrker de deres position som producent af sekundær emballage til medicinalindustrien og sundhedssektoren i Nordeuropa.

– Med investeringen i vores trykkeri i Hvidovre tager vi højde for den positive udvikling med hensyn til markedssucces og driftsresultater og skaber grundlaget for yderligere vækst. Med den nye maskine kan vi igen øge leveringsydelsen både hvad angår kvalitet og hastighed, forklarer Dr. med. Daniel Keesman, Managing Partner i August Faller Group. Med købet af den nye maskine – en KBA Rapida 76 – følger Faller tendensen med automatiserede offsetpresser og stadig mere farverige lægemiddel-emballager.

Den nye maskine fra König & Bauer kan producere op til otte farver i ét pas og forsegle trykket med en UV-beskyttende lak. Derudover kan maskinen håndtere lidt større ark, hvilket yderligere reducerer produktionstiden. Installationen af ​​den nye maskine er planlagt til maj 2018, med regelmæssige produktion forventet pr. 1. juni 2018.

Det danske Faller-datterselskab leverer til de nordiske lande og den nordlige del af Europa med sekundær emballage til medicinalindustrien og sundhedssektoren. Alle produkter er i gruppen af ​​standard kartoner og specielle konstruktioner op til high-end-finish kartoner med for eksempel UV-lak, varm foliering eller metalfolie.

– August Faller Group udvider sin markedsandel i de nordiske lande konstant. Indkøbet af ​​den nye offset-maskine er et andet skridt i retning af endnu større vækst i disse lande, siger Christian Holmskov, administrerende direktør for August Faller A / S i Hvidovre.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.