Forside / Nyheder / Marked / Jyda Sign indleder generationsskifte
Carina Skou Mikkelsen/Jypa Sign, Chris Andersen/Johansen Grafisk, Jens Peder Kristiansen/Jypa Sign og Uffe Krarup Jensen/Johansen Grafisk

Jyda Sign indleder generationsskifte

AGI Kampagnebanner – januar 2019

Jyda Sign i Aulum er en af de mange mindre skiltevirksomheder i Danmark. Virksomheden blev startet tilbage i 2000. Nu mener de to ejere Karina Skou Mikkelsen og Jens Peder Kristiansen, at det er ved at være tid til et generationsskifte.

Johansen Grafisk i Holstebro, der tidligere har købt GD Skilte i Farsø, har med virkning fra 1. juli købt Jyda Sign, men de har allerede fra 1.marts indgået et samarbejde omkring skilte, bannere og bilreklameproduktion.

GD Skilte drives fortsat fra deres adresse i Farsø. Jyda Sign vil også til dagligt fungere fra adressen i Aulum. Og begge de to ejere samt Torben Skou Chrisensen, der har et flexjob, vil fortsætte deres arbejde i Jyda Sign.

– Kombinationen af Jyda Sign og GD Skiltes styrker og deres produktionsudstyr vil give nogle gode synergier i et øget samarbejde, fortæller Uffe Krarup Jensen fra Johansen Grafisk.

– Vi glæder os derfor til at kunne tilbyde endnu en vifte af grafiske løsninger, og til at betjene såvel gamle som nye kunder, slutter Uffe Krarup Jensen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.