Forside / Nyheder / Primoreels køber ny trykmaskine til produktion af låg
Mads Aakjær (tv) and Henrik Sahlberg giver håndslag på Primoreels køb af en ny FA flexopresse fra Nilpeter.
Mads Aakjær (tv) and Henrik Sahlberg giver håndslag på Primoreels køb af en ny FA flexopresse fra Nilpeter.

Primoreels køber ny trykmaskine til produktion af låg

AGI Kampagnebanner – januar 2019

Emballagevirksomheden Primoreels A/S i Vipperød, har købt en ny FA flexo-trykpresse fra Nilpeter for at øge kvaliteten, kapaciteten og effektiviteten i deres produktion af bl.a. mælke-, vand- og juicelåg og imødekomme et stadigt stigende krav fra kunder som Arla Foods og Danone.

Fremtidssikret med hensyn til kapacitet og teknologi

– Det var naturligt for os at gå til Nilpeter. Med deres faciliteter kun 45 minutter væk, kan vi regne med hurtig pålidelig service, hvis det skulle blive nødvendigt. Men endnu vigtigere, så er vi blæst væk af den nye FAs muligheder, siger Henrik Sahlberg, administrerende direktør i Primoreels.
– Med den nye trykpresse er vi sikret et godt stykke ud i fremtiden, med hensyn til kapacitet og teknologi. Omstillingstiden er skåret fra 90 minutter til under 10, vi kan tage tidligere outsourcede job tilbage, forbedre kvaliteten for ​​vores eksisterende kundedatabase og henvende os til spændende nye markeder. Vi kan løfte hovederne og er meget begejstrede for det der ligger foran os, siger Henrik Sahlberg.

Trykmaskinen

Primoreels nye flexopresse er en 9-farve, 17” med dobbelt-stanseenhed. Den er konfigureret med tre Nilpeter Automation og Application Packages: Filmpakken, Progressive Print pakken og Automatic Register pakken. Tre af printerenhederne er udstyret med farvepumper for at øge farvetilførslen på de hyppigst anvendte farver. Når først maskinen bliver installeret i juli 2018 vil den producere lukbare låg på en række fleksible substrater – hovedsagelig PP og PET plast med integrerede barrierer og tynde folier (23-36 my).
Den nye flexopresse – Primoreels anden Nilpeter-presse – vil medvirke til at øge fleksibiliteten og oplagsstørrelsen på produktionsanlægget vest for København. Deres første Nilpeter-presse, en FA-2500, forbliver i produktionen.

Succesfulde testkørsler i Nilpeter’s Technology Center

Mads Aakjær, Nilpeter Area Sales Manager, fortæller:
– Primoreels besøgte vores teknologicenter i Slagelse i begyndelsen af ​​året og med succesfulde testkørsler af to job på metaliseret PET (23/36 my), Henrik Sahlberg og to af hans trykkere var mødt op for at opleve hastigheden, brugervenlighed og trykkvaliteten på den nye maskine ved selvsyn. Vi er meget glade for dette salg. Henrik og hans team har været eksemplariske, og vi er glade for at tilføje kvalitet og effektivitet til deres aktiviteter

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.