Forside / Nyheder / Ledelse / Vang & Karlskov. Ny skiltevirksomhed med vækstplaner.

Vang & Karlskov. Ny skiltevirksomhed med vækstplaner.

For tre år siden startede Henrik Karlskov Karlskov Skilte. Det var en ren broker-virksomhed, og en del af opgaverne blev løst hos Fyns Skilte Design.  Begge virksomheder har oplevet et godt 2017. ”Et fantastisk år”, skriver de i en pressemeddelelse.

Henrik Karlskov besluttede derfor sammen med Christian Vang, indehaver af Fyns Skilte Design, at de sammen ville kunne tilbyde det perfekte set-up for kunder i hele Danmark – Vang & Karlskov.

– Vi styrker vores position på markedet med blandt andet flere ansatte i produktionen og i salg. Derudover har vi de rette samarbejdspartnere, uanset hvad opgaven går ud på, fortæller de i en pressemeddelelse.

Kontor for vækst

Begge afdelinger i henholdsvis Middelfart og Assens bibeholdes med fuld produktion. Men Middelfart bliver også hovedkontor. Og det bliver et hovedkontor for vækst. Henrik Karlskov og Christian Vang har planer om at etablere flere produktionskontorer rundt om i landet.

– Vækst er helt klart vores formål. Vi vil gerne være en total-partner for alle de virksomheder, der ikke selv har en marketingafdeling. Dem skal vi kunne hjælpe og rådgive om opgaver. Ikke bare inden for skilteområdet, hvor vi dækker alt fra facadeskiltning, store banners og pyloner til bildekorationer og LED-skærme med mere. Men også inden for alle andre former for tryksager og reklame, hvor vi kan hjælpe kunderne fra idé til design og færdigt koncept samt produktion af opgaven, fortæller Henrik Karlskov.

Fotoatelier bliver et nyt tilbud

Derudover ønsker den nye Vang & Karlskov-virksomhed at differentiere sig fra deres kolleger i branchen på forskellig vis. De starter med et fotoatelier, hvor de blandt andet tilbyder optagelser af produktfotos.

Visionen: fra to til fem afdelinger

Christian Vang

Henrik Karlskov

At formålet med fusionen mellem de to virksomheder er vækst, lægger Henrik Karlskov ikke skjul på, da jeg taler med ham.

– Om fem år har vi en håndfuld afdelinger, der er bredere end almindelige skiltevirksomheder, således at vi hurtigt og ”tæt-på” kan være sparringpartner for alle de virksomheder, der ikke har egen marketingafdeling, fortæller Henrik Karlskov.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.