Forside / Nyheder / Marked / KLS PurePrint blander sig med toppen af verdenseliten

KLS PurePrint blander sig med toppen af verdenseliten

At KLS PurePrint har valgt at gøre miljøet til deres USP, er nok kendt af de fleste i den grafiske branche. Virksomheden har i snart rigtig mange år arbejdet med at mindske deres miljøpåvirkning. Og siden 2009 har de udelukkende anvendt 100 procent vedvarende energi og været CO2-neutrale.

KLS PurePrint har siden 2015 været Cradle-to-Cradle certificeret. Der er ikke tale om et produktmærke, men en certificering, der tager højde for hele produktets livscyklus. Hele virksomheden skal derfor leve op til strenge krav om bæredygtighed på fem områder for at blive certificeret, skriver de på deres hjemmeside.

Inden for Cradle-to-Cradle er der fem niveauer – fra Basic til Platin. Som den tredje virksomhed i hele verden er KLS PurePrint nu Platin-certificeret. Stort tillykke ønsker Print & Medier. Vi er da lidt stolte af jer J

Nye certificerede materialer

Hos KLS PurePrint arbejder de hele tiden på at udvikle og certificere nye materialer. De nyeste er PurePrint Gloss, PurePrint Coated Volume, som er velegnet til fx magasiner eller kataloger. PurePrint Cardboard Double-sided er en karton, der er bestrøget på begge sider, og PurePrint Folding Box Board (GC2) til emballage, er også nye materialer, udviklet af KLS PurePrint i samarbejde med de eneste to andre trykkerier i verden, der er Cradle-to-Cradle certificerede.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.