Forside / Newsletter / Den nye Ricoh Pro C9200 giver endnu bedre billedkvalitet

Den nye Ricoh Pro C9200 giver endnu bedre billedkvalitet

AGI Kampagnebanner – januar 2019

Men det er ikke bare billedkvaliteten, der er god. Pro C9200 er også en hurtig produktionsmaskine, der printer op til 115 eller 135 ark i minuttet, og der kan tilkobles online efterbehandling, hvilket gør maskinen velegnet til mange forskellige opgaver.

Den fine billedkvalitet opnås med den nye Auto Colour Diagnosis-teknologi, der både sikrer farvekvaliteten og stabiletet ved at måle og tilpasse printkvaliteten under produktionen.

Også på mediesiden giver C9200 mulighed for at løse mange forskellige opgaver. Printeren kan køre med medier op til 450 g/kvm, og bannerprint kan køre med en længde på op til 1.030 mm i duplex og 1.260 mm i simplex.

Ifølge pressemeddelelsen er den nye Ricoh produktionsprinter, der er en videreførelse af den populæge Ricoh Pro C9100, også en maskine der øger effektiviteten. En ny rensefunktion sikrer, at du kan printe uden forstyrrelser, og der kan udskiftes toner under kørsel. Der er lagt stor vægt på at det er en produktionsmaskine, der skal gøre det lettere for virksomhederne at reducere omkostningerne.

Det understøttes blandt andet af en række controller-muligheder, der er tilgængelige til C9200. Det er Fiery E-e45 og E-85 fra EFI og Ricohs eget DFE Total Flow Print Servder R-62, som hurtigt og nemt kan integreres med divderse pre-press workflow-løsninger, fx Prinergy fra Kodak og Apogee fra Agfa. Det er også muligt at vælge IPDS-support til AFP-printmiljøer.

– Ingen anden produktionsprinter matcher niveauet og ydeevnen på Ricoh Pro C9200, lyder den svært begejstrede konstatering fra Lasse Poulsen, Line of Business Director, Commercial & Industrial Printing Group, Ricoh Danmark.

Den nye Ricoh Pro C9200 Kan fås på det europæiske marked fra næste måned.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.