Forside / Nyheder / Dreyer Kliché ta’r prisen – igen!
Et udvalg af de etiketter som gav Dreyer Kliché en bronzemedalje i kategorien "Foil and Embossing".
Et udvalg af de etiketter som gav Dreyer Kliché en bronzemedalje i kategorien "Foil and Embossing".

Dreyer Kliché ta’r prisen – igen!

Dreyer Kliché har endnu engang vundet hæder på den årlige Gold Leaf Award. Gold Leaf Award afholdes for at skabe opmærksomhed og vækst inden for forædlingsområdet. Det er den internationale organisation FSEA (Foil and Special Effects Association) der uddeler priserne blandt hundredvis af kandidater.

Dreyers påskekort som gav dem en Gold Leaf Award i sølv i 2018.

Dreyer Klichés påskekort med 4-farvetryk på folie gav en sølvmedalje i kategorien “Ink on Foil”.

Der uddeles priser i 30 kategorier og i hver kategori uddeles en guld-, en sølv- og en bronzemedalje. Dreyer Kliché vandt en sølvmedalje i kategorien ”Best Ink over Foil” med deres påskekort og en bronzemedalje i kategorien ”Foil and Embossing” med en vinetiket for Chateaux De Haux.

Direktør Connie Dreyer udtaler:
– Vi er super glade og beærede over at have vundet de to priser. I Gold Leaf Award er du oppe i mod de bedste i hele verden, så at vinde priser på det her niveau er helt fantastisk. De er en bekræftelse på det arbejde vi yder og den værdi vi skaber hverdag. Vi er dybt taknemmelige.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.