Forside / Nyheder / Danskudviklede VR15 og WT17 var igen med på Fespa
Ole Sørensen fra Vikiallo ses sammen med opfinderen af VR15 og TW17 Thomas Sandgaard sammen med en kunde

Danskudviklede VR15 og WT17 var igen med på Fespa

AGI Kampagnebanner – januar 2019

Tilbage på Fespa i 2016, var det første gang Vikiallo var repræsenteret med en stand, hvor fokus var på det produkt som de er general agent for. Vinyl removeren VR15, som monteres på storformat arbejdsborde, og sparer rigtig meget tid på oppilningsarbejdet. Sidste år på Fespa havde Vikiallo også den nye Transfer Weeder WR17 med.

På trods af produkternes forholdsvis korte levetid er der allerede installeret omkring 500 enheder rundt omkring i verden.

Skal udbrede kendskabet og finde forhandlere

Og selv om det på ingen måde er hovedformålet med at udstille de to produkter på Fespa, så er der allerede på messens første dag ved frokostid, da jeg besøger dem, godt gang i salget, og de første par stykker er i hus. Da jeg møder Vikiallo-folkene igen, da messens første dag er overstået, er de ovenud tilfredse. Salget stoppede langt fra ved de første par stykker. Det blev til mange flere.

Men det vigtigste for dem er stadig at udbrede kendskabet til produkter og finde forhandlere. De har allerede en del forhandlere rundt om i verden, blandt andet også så langt væk som i New Zealand og Australien. Effektiviseringen og den tidsmæssige besparelse er interessant uanset hvor i verden man befinder sig. Oppilningsarbejdet bliver også mere sikkert.

Produktet er udviklet i Danmark af Thomas Sandgaard

Thomas Sandgaard mente at det måtte være muligt at automatisere oppilningsarbejdet. Det førte til VR15.

Det er Thomas Sandgaard fra Sandgaard Skilte, der står bag udviklingen af først VR15 og siden TW17. I forbindelse med sit arbejde i skiltevirksomheden fik han ideen til at det manuelle oppilningsarbejde måtte kunne gøres automatisk.

Det førte til først udviklingen af VR15 og senere TW17. Og Thomas Sandgaard afslører, at der er en trejde på trapperne. Prototypen er klar, og han forventer, at Vikiallo kan lancere den nye løsning primo 2019. Hvad den går ud på, vil Thomas Sandgaard endnu ikke afsløre, så vi må væbne os med tålmodighed.

I dag er Sandgaard Skilte et udviklingsfirma. Der samarbejdes også med Zünd og RollsRoler om helt kundetilpassede versioner. Det er som nævnt Vikiallo, der er general agent for produkterne.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.