Forside / Nyheder / Modul Mounter: Verdens bedste flatbed laminator
William og Sibylle Walter driver sammen virksomheden Modul Mounter

Modul Mounter: Verdens bedste flatbed laminator

AGI Kampagnebanner – januar 2019

– Ja, vi er arrogante nok til at sige, at vi har det bedste bord på markedet, fortæller William Walter fra Modul Mounter, som vi mødte på Fespa i Berlin, hvor de var udstiller, og allerede fra formiddagen havde travlt med at tale med kunder.

Modul Mounter er udviklet af William Walter, og han finder kontinuerligt på forbedringer, således at bordet kan blive ved med at være: Verdens bedste.

Hvorfor det bedste?

Da jeg spørger, hvorfor bordet så ubetinget er det bedste, kommer svaret prompte.

– Det er fordi det er elektrisk og ikke arbejder med trykluft. Det er vores bord det eneste, der gør, siger William Walter.

Noget andet, som gør bordet helt unikt, er at det kan skilles ad, og komme ind alle steder. Og det kan dermed også forlænges efter behov. Det er en helt enkelt og nem proces at tilføje en ekstra sektion til borden. Det sker med et enkelt klik

På billedet ses her de 10 vigtigste fordele ved Modul Mounter lamineringsbordet.

 

Et produktionslokale med smalle døre og små vinduer

Udviklingen af bordet startede med at en virksomhed ville have et RollsRoller bord, men det var fysisk umuligt at få det ind i produktionslokalet. Og hvad gør man så?

Wiliam Walter satte sig for at løse problemet.

– Det problem må der være andre, der også har, tænkte han. Og gik så i gang med at udvikle et modulopbygget bord, som kan komme ind så godt som alle steder.

Der skal findes flere forhandlere ude i verden

William og Sibylle Walter i samtale med nogle kunder på Fespa i Berlin

Der er i dag installeret 30 Modul Mounter-løsninger i Danmark og omkring 250 i alt rundt om i verden.

Formålet med at udstille på Fespa – og andre messer – er ikke så meget at få solgt nogle løsninger, men mere at få præsenteret bordet og finde forhandlere. Modul Mounter står selv for salget i Danmark, men har forhandlere i resten af Norden samt på det øvrige verdensmarked, hvor de er repræsenteret  med alene fire forhandlere på det tyske marked, men også i Østrig, Schweiz, Frankrig og England samt i New Zealand og i Australien.

Men selv om formålet var at finde forhandlere, så blev der også solgt på Fespa, og der var ved at blive lukket en ordre, allerede om formiddagen den første messedag.

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.