Forside / Nyheder / Marked / Hele tre gode tilbud til den grafiske branche og skiltefolket

Hele tre gode tilbud til den grafiske branche og skiltefolket

AGI Kampagnebanner – januar 2019

Vil du vide mere om digital foliering, automatisering i den grafiske branche eller vil du helt tæt på storformatprintere og materialer, så er her tre gode tilbud.

Digital foliering – se og føl resultaterne

Den 6. juni kl. 15.30 – 17.30 i  Hedehusene ved København kan du komme til gratis gå-hjem-møde om digital foliering. Det er Print & Medier, der står for mødet, som holdes hos Uttenthal. Vi har bedt tre forskellige leverandører foliere fire forskellige papirkvaliteter: Bestrøget, ubestrøget, matkacheret og struktureret papir. Arkene er fortrykt med sort hos Uttenthal, skal folieres hos leverandøren og slutteligt præges igen hos Uttenthal.

Du får arkene i hænderne og mulighed for at deltage i en diskussion om både resultatet, samt inden for hvilke områder de forskellige teknologier er mest velegnet.

De tre leverandører er Visutech med Scodix Foil. Konica Minolta med MGI JetVarnish iFoil. Printech med Vivid Matrix. Mødet er gratis, men kræver tilmelding, som sker til sw@lykkeogwinslow.dk med oplysning om navn og firma.

Spændende teknisk heldagskonference

Dagen efter – den 7. juni – er det GraKom, der i samarbejde med Medit Consult står bag en teknisk heldagskonference i Odense.

På konferencens indlæg belyses det forretningsmæssige potentiale af professionelle forretningsudviklere, krydret med cases fra virksomheder der har gjort det i praksis.

Sideløbende ser konferencen indad i den grafiske virksomhed og sætter klassiske optimeringsgevinster som effektivisering, fejlminimering og kvalitetssikring i nyt lys.

Du kan læse mere og se hele programmet her. På dette link finder du også oplysning om sted, pris og tilmeldingsfrist.

En hel dag for skiltefolket

Roland og Hexis har arrangeret en hel dag for skiltefolket, hvor man kan komme helt tæt på maskiner, materialer og alle dem, der virkelig ved noget om det. Roland DG og Hexis har haft et tæt samarbejde gennem længere tid, hvor Hexis blandt andet har kørt wrapping kurser i Rolands demolokaler i Allerød. Nu udmønter samarbejdet sig en decideret oplevelsesdag – Experience Day – hvor du er inviteret til at komme og se printerne arbejde med de forskellige medier.

Tinie Hauch Tarp, marketing direktør hos Roland DG North Europe, fortæller, at det er Poul Lübbert fra Hexis, der fik ideen til oplevelsesdagen, hvor kunderne kunne se både forskellige materialer og maskiner i aktion. Udover Roland DG og Hexis er der repræsentanter fra Rias (der laver hårde plastmaterialer) og New Wave (som laver forskellige slags tekstiler). Så der bliver masser at se på, og mange kloge hoveder at snakke med.

Dagen er organiseret som et åbnet hus, hvor man kan komme og gå som man vil. Der er dog et par seminarer, som henholdsvis Roland DG og Hexis afholder, og som foregår på faste tidspunkter. Antallet af seminarpladser er begrænset, så forhåndstilmelding er tilrådelig. Oplevelsesdagen er gratis, men man skal tilmelde sig på nedenstående link, hvor man også kan se programmet for dagen.

Tinie Hauch Tarp fortæller, at der allerede er 20 tilmeldte og at de forventer mellem 40 og 70 gæster henover dagen.

Tilmelding her: http://go.rolanddg.eu/ExperienceDayDK

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.