Forside / Nyheder / Marked / Og det var Danmark, og det var Danmark …

Og det var Danmark, og det var Danmark …

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Man bliver altid mere end lidt stolt, når de danske farver bliver repræsenteret. Og det gjorde de med bravour i forbindelse med Fespa World Wrap Masters i Berlin i sidste uge. Vi tog hele to ud af de tre toppladser. Casper Madsen kan nu prale af at være verdens næstbedste ”wrapper” og Jan Elgaard kan på sit CV tilføje, at han er verdens tredjebedste. Vinderen var bare en tand bedre, måtte de to danskere indrømme. Nu har de to så noget at leve op til 🙂 Stort tillykke til både Casper og Jan. Det er bare så flot!

Jan Edelgaard og Casper Madsen,nr. 3 og 2 ved Fespa WWM

Men det var ikke bare på vinderskamlen, de danske farver var repræsenteret. På gulvet var det Ole Solskin, der for måske sidste gang var med til at gøre wrappingmesterskaberne til noget helt særligt. Og til finalen var Ole også overdommer, og takkede på den måde af på flotteste vis. For Ole Solskin har om nogen æren for at Fespa World Wrap Masters er blevet til det tilløbsstykke, det er i dag. Og ikke bare det internationale, men også de mange nationale rundt omkring i verden, også de skandinaviske fik Ole Solskin skubbet i gang.

Ole Solskin var overdommer ved finalen i årets Fespa WWM

Ole Solskin fortalte, at niveauet på årets mesterskaber var sindsygt højt, og der var mange deltagere. 42 til den europiske del af konkurrencen, hvor der også var syv på venteliste. Og for første gang var der en kvindelig dommer. Det er også Oles fortjeneste.

Tillykke og tak for indsatsen til både Casper Madsen, Jan Edelgaard og Ole Solskin.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.